Om Oss

Vi har insett att IPTV är här för att stanna.

IPTV är ett helt nytt sätt att se på TV år 2020, Vad står IPTV för (internetprotokoll Television) IPTV kan därför enkelt förklaras som television som distribueras över internet. Vilket betyder att den är väldigt beroende av bredbandet du använder. Du behöver ingen antenn längre du behöver en App i din Tv, mobil eller dator för att kunna se på IPTV. Det bästa alternativet och stabilaste sättet att titta på Tv är att använda sig av en Tvip 605 Box för att kunna se på sina Favoritsporter eller på dina favorit serier problemfritt. En rekommendation från IPTVAAA är att ha en internetanslutning på minst 30 mbit / s för att kunna se på IPTV kanaler med HD, FHD. För att kunna se på 4k filmer krävs det att du har minst 60 mbit / s för att bilden inte ska frysa eller buffra.

Behöver jag en Tvip box 605 för att kunna se på IPTV kanaler?

Nej, det behöver du inte! Vissa som väljer att använda IPTV köper en Tvip-box 605 4k. En Tvip-box 605 4k är ungefär som en digital Tv-box för marknätet, fast den har en nätverksport istället för en antenngång. En IPTV-box 605 kan kopplas antingen trådlöst (Wi-Fi) eller med nätverkskabel (LAN).
Du behöver inte ha en box för att kunna se på IPTV kanaler. Om du laddar ner en IPTV-App till din enhet kan du använda IPTV på de flesta Smart-TV, mobiler, plattor och datorer. Det finns flera möjliga IPTV-Appar att välja mellan, Smart IPTV, GSE Smart IPTV, IPTV Extreme, Perfect Player och SS IPTV.

Det finns en del fördelar med att ha en Tvip box 605 jämfört med att bara använda en App. Om du inte har någon Smart-TV utan bara en gammal Tv kan du fortfarande titta på IPTV kanaler om du har en Tvip box 605. Du slipper köpa en ny Smart-Tv för ca 10 000 kr investera i en Tvip Box 605 så sparar du minst 8 500 kr.

Vi har köpt och installerat 32 st IPTV servrar i absolut toppklass inför 2020, just för att kunna säkerställa framtiden till minst 2025. Ni kommer säkert att märka skillnaden på kvalitén på våra kanaler och våra konkurrenters kvalite på IPTV kanalerna. Detta gör vi för att kunna behålla IPTV-kvalitén och möjligheten att kunna lägga till fler kanaler till våra befintliga kunder samt att kunna få plats för våra nya kunder.

Vi har en kundservice med ett

Våra planer för nästa år är att utöka våra IPTV-tjänster till andra länder i Europa som också ska få möjligheten att använda samma stabila servrar som oss andra i Skandinavien.

Se 48 timmar tillbaka

Samtliga Svenska IPTV-kanaler kan du se 48 timmar tillbaka. Om du har en TVIP Box 605 4K.

Se på IPTV vart du vill

Våra IPTV tjänster kan du se vart du vill så länge du har internet uppkoppling.

Installationshjälp

Vi erbjuder kostnadsfri installationshjälp till våra kunder.

IPTV Support 24/7

Eftersom vi har IPTV kunder över hela världen så erbjuder vi support dygnet runt.

Shopping Cart
Translate »